VASTGOED

Move your wish into reality

Bijna van start met de herinrichting van een woonwijk of een ander project? Dan wil je als ontwikkelaar, ontwerper of bouwer zo goed mogelijk met bewoners of andere stakeholders communiceren over je werk. Bij een 2D tekening ontstaan er vaker miscommunicatie, maar hier hebben wij een oplossing voor.

Met innovatieve 3D technieken van THE REAL MAG kun jij samen met bewoners , bouwbedrijven of andere belanghebbende partijen realistisch door hele grote projecten lopen, voordat er ook maar 1 steen gelegd is. Daarnaast wordt alles meteen live uitgerekend waardoor je aanpassingen snel inzichtelijk hebt. Je ziet wat de bezonning doet en waar de schaduw valt. Oogt het bouwwerk zoals verwacht? Is er genoeg lichtinval binnen? En passen de materialen in de omgeving? 

Geen platte tekening, maar fotorealistische 3D visualisaties die makkelijk uitgebouwd kunnen worden tot interactieve omgevingen, zoals 360 virtual tours, 3D animaties of virtual reality. Zo wordt een presentatiemodel ook een communicatiemodel waarmee je de ogen opent van alle belanghebbenden partijen. Alle partijen zien op deze manier vroeg in het proces hoe het eindresultaat eruit ziet.

Voordelen van 3D technologie in de vastgoedwereld:

  • Ontvang binnen enkele seconden een fotorealistische render;
  • Toekomstproof;
  • Real time communiceren met belanghebbenden;
  • Aanpassingen in 3D zijn goedkoper dan aanpassingen in het echt;
  • Data verzameling;

Waarvoor wordt 3D technologie in HET vastgoed gebruikt?

Prototyping

Bij een bouwproject zijn meerdere partijen betrokken, nationaal en internationaal. Om een bouwproces te laten slagen is het belangrijk dat er een goede samenwerking plaatsvindt tussen deze partijen. Door innovatieve 3D technieken van THE REAL MAG wordt het steeds eenvoudiger om het projectplan al vroeg in het proces te visualiseren. Hiermee kunnen alle partijen, overal ter wereld, hetzelfde project bekijken op hetzelfde moment. Wanneer een medewerker een wijziging aanbrengt in het ontwerp, zullen alle andere partijen dit direct waarnemen en wordt het voor iedereen duidelijk hoe dit uitpakt. Miscommunicaties worden zo de wereld uit geholpen en iedereen ter wereld die betrokken is bij het project krijgt alles mee.

Marketing & Sales

Door gebruik te maken van de innovatieve 3D technieken geef je de koper een duidelijker beeld wat hij of zij gaat krijgen. Hierdoor maak je het nemen van een beslissing makkelijker en wordt het verkoopproces versneld. Dit gebeurde ook bij één van onze partners waarbij een 360 virtual tour zorgde voor versnelling in de verkoop van de laatste 10 tot 15% van hun woningen.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Of wil je met ons sparren over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met omzet te verhogen of kosten te besparen?