Marketing & Events

Deliver a striking experience

Een fantastisch product of een sterke dienst is niet altijd garantie tot succes. Wanneer jij geen unieke waarde biedt aan jouw klanten, ben je ze zo weer kwijt. Ga je op in de menigte? Ook dan zul je er nooit écht uitspringen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het voornaamste doel van elke marketinginspanning is om op te vallen, gezien te worden en een potentiële klant te bereiken om je aandacht op te vestigen. Je wilt vooral jezelf duidelijk onderscheiden van de concurrentie.

Daarom is het goed om te weten hoe interactieve 3D technieken werken. Pas dan maak je ècht impact voor jouw klant.

Voordelen van 3D technologie voor Marketing en events:

  • Betere klantbeleving;
  • Onzichtbare, zichtbaar maken;
  • Geen fotografie kosten;
  • Koppeling mogelijk met CRM en verkoopsystemen;
  • Data verzameling;
  • Verhogen van online sales;

Waarvoor wordt 3D technologie bij marketing en events gebruikt?

Marketing & Sales

Door gebruik van innovatieve 3D technieken, zoals 3D visualisaties 3D animaties of 3D configuratoren, lopen jouw klanten een aantal stappen voor op hun concurrent. Je geeft een optimale klantbeleving van je product en bespaart een hoop fotografie kosten voor de klant. Als je namelijk 1x het product als 3D model klaarzet.

Werving en selectie

Een virtuele tour als employer branding tool zorgt voor de beste eerste indruk. Een van de meest essentiële onderdelen van het recruitmentproces is een kandidaat een beeld geven van je organisatie. Dit gebeurt vaak via een meeloopdag of een rondleiding op de werkvloer. Met behulp van een virtuele tour is dit nu ook op afstand mogelijk. Potentiële werknemers ervaren of ze bij de organisatie en de werkomgeving passen al helemaal aan het begin van de candidate experience. Overigens is een virtuele omgeving ook te gebruiken als training van vaardigheden bij bestaande medewerkers.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Of wil je met ons sparren over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met omzet te verhogen of kosten te besparen?