INDUSTRIE

Making the factory of the future

De wereld digitaliseert in een razendsnel tempo. Deze transformatie verandert dan ook de wijze waarop we zaken doen. Van communicatie tot de manier van werken, ook in de maak- en procesindustrie. Technieken die een grote rol spelen in deze transformatie zijn 3D, virtual reality en Augmented Reality. 

Ondanks veel bedrijven het niet verwachten, is de stap naar deze technieken voor veel industriële bedrijven relatief klein. Als je in bezit bent van een CAD-CAM model van jouw product, dan zijn we nog maar twee stappen verwijderd van een fantastisch eindresultaat!

Voordelen van 3D technologie in de industrie:

  • De productiviteit van werknemers stijgt;
  • Heldere communicatie tussen klant, werknemers en/of toeleverancier;
  • Verhogen van sales;
  • Sterke afname Co2 uitstoot en reiskosten door het beperken van reis/vlieguren door internationale klanten of experts.

Waarvoor wordt 3D technologie in de industrie gebruikt?

Prototyping

Door een prototype vroegtijdig visueel inzichtelijk te maken, beoordelen klanten en stakeholders dit makkelijker dan voorheen. De ontwerpfase verloopt hierdoor een stuk efficiënter en fouten in het ontwerp komen eerder aan het licht. Productiekosten worden hierdoor bespaard en de klant krijgt een betere feeling bij zijn product.

Marketing & Sales

Waarmee overtuig jij jouw klant eerder? Met een 2D tekening van een machine of een machine nagebootst in 3D waarin je de werking van de machine beleeft. Juist! Optie twee. Met onze nieuwe technologieën weet jij je klant eerder te overtuigen van jouw product of dienst.

Training & Educatie

De beste training is de praktijk. Met nieuwe technieken als 3D, virtual reality of augmented reality breng je die praktijk, zonder verstoring van het dagelijkse werkproces, binnen de muren van je trainingsruimte. Op deze manier bespaar je tijd, train je situaties die moeilijk trainbaar zijn en bereid je jouw personeel optimaal voor op praktijksituaties.

Onderhoud & Service

Onze innovatieve 3D technieken maken het mogelijk om jouw personeel overal ter wereld onderhoud uit te laten voeren aan een machine. Er is maar één digitale tweeling van de fysieke machine nodig, en alle onderdelen kunnen tot in detail bekeken worden in bijvoorbeeld een virtual reality bril, AR bril of 360 virtual tour. Daarnaast is er al jaren een groot tekort aan technisch personeel. Door het gebruik van XR technologie kunnen de relatief makkelijke taken uitgevoerd worden, zonder dat iemand extreem technisch onderlegd is. Je moet het zien als een instructieboekje, alleen dan visueel en duidelijk voor iedereen.

Werving en selectie

Wil jij een voorsprong in deze krappe arbeidsmarkt? Met technieken als een 360 tour geef je kandidaten al een kijkje in de organisatie. Je wil dat de kandidaten die je aantrekt, ook echt bij je bedrijf passen. Door middel van een bedrijfstour laat je de sfeer van jouw bedrijf proeven.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Of wil je met ons sparren over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met omzet te verhogen of kosten te besparen?